Bosch

BOSCH XXL svežina. XXL prostornina

XXL svežina. XXL prostornina

V Bosch XXL hladilnikih z zamrzovalnikom širine 70 cm je veliko prostora za pregledno shranjevanje vseh večjih tedenskih nakupov. Hkrati sistem svežine VitaFresh poskrbi, da ostanejo živila sveža dlje.

V okviru poletne promocije »XXL svežina. XXL prostornina.« ki se prične s 1. 6. 2020
veljajo naslednje ugodnosti:

• Vrnemo denar!

Ob nakupu akcijskih Bosch XXL hladilnikov z zamrzovalnikom v času od 1. 6. 2020 do 15. 9. 2020 Bosch potrošniku vrne 70 € kupnine.

Bosch XXLHladilniki Banner vrnemo denar 1000x1000

5 let garancije

V času od 1. 6. 2020 do 30. 11. 2020 velja za vse vgradne in prostostoječe hladilnike, zamrzovalnike ter vinske vitrine blagovne znamke Bosch dodatna akcijska ponudba:
»5 let garancije« oz. podaljšana garancija (2 + 3).
Pogoj za brezplačno podaljšano garancijo je poleg nakupa aparata tudi registracija aparata na www.bosch-home.si v 30 dneh od nakupa.

* Ker ima vsak kupec kot potrošnik skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico odstopiti od pogodbe, sklenjene na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov v roku 14 dni od sklenitve, na podlagi česar je upravičen do vračila kupljenega aparata in prejema vračila kupnine od trgovca, skladno s pogoji te akcijske ponudbe, v takem primeru ni upravičen do vračila dela kupnine. Akcijska ponudba velja samo za fizične osebe in samo za aparate, ki so bili kupljeni v Republiki Sloveniji pri pravnih osebah, registriranih v Republiki Sloveniji.

Bosch logo 5 let garancije

 

Seznam aparatov za katere veljajo ugodnosti
bosch_hladilniki

 

Bosch XXLHladilniki Banner vrnemo denar in 5 let garancije 2