O nas

Dobrodošli v spletni trgovini Lepdom.si

Za spletno trgovino Lepdom.si stoji podjetje AV Progres d.o.o., ki je pooblaščen trgovec za belo tehniko Miele, Bosch, LG, Samsung, Electrolux, AEG, Zanussi; male gospodinjske aparate DeLonghi, Rowenta, Bosch, Tefal, Krups, WMF. Izdelke za kuhinjo in dom: Rittel, Nestle, Kaiser, Plantui, Avent ter kakovostno kozmetiko L'Oreal Paris.

Prodajo vodimo Ema, Božo, Aljaž in z nami boste v kontaktu, ko se boste obrnili na Lepdom.si. Vedno se trudimo, da vam korektno svetujemo in skupaj najdemo artikel, ki bo najbolj primeren za vaše potrebe in sprejemljiv za vaš žep. Če se boste hoteli na lastne oči prepričati o izdelkih za dom in nego, pa se oglasite v našem razstavnem prostoru v Orli vasi; veseli vas bomo!

Trgovci iz Orle vasi

Naša zgodba

Zgodba podjetja sega v leto 2014, ko se je direktor Aljaž vrnil iz študija in večletnega dela v tujini in se odločil, da svoje izkušnje in znanje iz mednarodne ekonomije prenese v posel.

Leta 2017 se je podjetju pridružil Božo, ki je prevzel vodenje bratske spletne trgovine Prokraft.si – tehnične spletne trgovine, ki je specializirana za prodajo profesionalenga orodja Makita, Milwaukee, Bosch, Metabo in DeWalt. Poleti 2019 pa se je ekipi pridružila Ema, ki je prevzela vodenje spletne trgovine Lepdom.si.

ALJAŽ – direktor
Govori 7 jezikov in ima rad joto.

BOŽO – vodja spletne prodaje Prokraft.si
Odvisnik od rekreacij in dobre družbe.

EMA – vodja spletne prodaje Lepdom.si
Navdušenka nad naravnimi odtenki zelene in brokolijem.

o-nas

Trgovci iz Orle vasi

To smo mi