Sous VideSlow Cooker ADLER AD 6415 je naprava za počasno kuhanje živil, ki vam omogoča, da ohranite njihove hranilne snovi in poudarite edinstven okus vaših najljubših jedi.
Hrana, vakuumsko pakirana v posebne vrečke, damo v vodo v lonec in kuhamo pri natančno nadzorovani temperaturi, ki je običajno precej nižja kot pri tradicionalnem kuhanju izdelkov.
Sous vide kuhanje ohranja hranilne snovi v jedeh in poudari edinstven okus.
Nastavitev temperature od 20 do 95 °C za zagotovitev enakomernega kuhanja živil.
Naprava omogoča nastavitev časa kuhanja od 1 minute do skoraj 100 ur.
Sous vide: Zdrava metoda počasnega kuhanja Sous vide kuhanje je tehnika, ki uporablja natančne nastavitve temperature, da vsakič zagotovi enakomeren in popoln rezultat Zahvaljujoč počasni in nežni pripravi se v jedi ohranijo hranilne vrednosti mesa, zelenjave in rib. Popoln, izviren okus izbranih sestavin ostane v hrani, ne v vodi Kuhanje brez dodajanja maščobe Lahko se uporablja v loncih in drugih toplotno odpornih posodah z minimalno višino 15 cm Temperaturno območje: 20-95 stopinj Celzija Natančnost +/- 0,1°C Nastavitev časa od 1 minute do 99 ur in 59 minut Temperatura v °C in °F Vodoodporna zasnova IPX7 s samodejnim varnostnim izklopom Odstranljivo ohišje grelnika za enostavno čiščenje Moč: 1000 W Največja prostornina posode do 20L
Navodila v slovenskem jeziku se nahajajo na tej povezavi link