Bosch

Peri #LikaABosch – Akcija VRNEMO DENAR

vrnemo_denar

Peri #LikeABosch

Bosch prodajna akcija: VRNEMO DENAR

Z 20. 6. 2021 Bosch pričenja kampanjo »Peri #LikeABosch« za izbrane pralne stroje Bosch i-DOS z akcijsko ponudbo: VRNEMO DENAR!

Vrnemo denar!

V času akcije »Vrnemo denar!«, ki velja od 20. 6. 2021 do 15. 9. 2021 za izbrane pralne stroje Bosch i-DOS vrne Bosch kupcem akcijskih modelov od 60 € do 100 € kupnine – odvisno od modela.

B 2021-06 promocija PLC i-DOS + CashBack logo 60-100

Peri trajnostno #LikeABosch

Ista vprašanja pri vsakem pranju: koliko pralnega sredstva je preveč in koliko premalo? Zahvaljujoč pralnemu stroju Bosch s tehnologijo samodejnega doziranja pralnega sredstva i-DOS je ročno doziranje stvar preteklosti. Poskrbite za popolno perilo, z manj detergenta in manj vode.

V kolikor se odločite za nakup izbranega pralnega stroja i-DOS v obodobju od 20. 6. do 15. 9. 2021, vam Bosch vrne od 60 € do 100 € kupnine.

Akcijski modeli in znesek vrnjene kupnine

 

Modeli_bosch

V 4 korakih do vračila denarja

Vsi, ki ste v obdobju od 20. 6. do 15. 9. 2021, kupili enega izmed izbranih pralnih strojev i-DOS, lahko še najkasneje do 15. 10. 2021 aparat registrirate in izpolnite obrazec za vračilo denarja ter prejmete vračilo denarja.

Sledite spodnjim 4 korakom, v primeru težav lahko pokličete na 080 1619, kjer so dosegljivi od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro.

Do vračila kupnine so upravičeni fizične osebe, ki izbrani aparat kupijo v Sloveniji. Več podrobnosti o promociji pa najdete tu.

 

Zakaj izbrati pralne stroje i-DOS?

Prihranite vodo in pralno sredstvo #LikeABosch.

Dnevi doziranja so minili. Preprosto napolnite velike komore za pralno sredstvo ali mehčalec, nato pa samodejni sistem i-DOS izmeri natančno potrebno količino pralnega sredstva in vode, in sicer za vsako pranje brez ponovnega nalivanja. Tako ne bo več prišlo do prekomerne uporabe pralnega sredstva in nepotrebnih ciklov izpiranja, posledično oa lahko prihranite do 38 %* pralnega sredstva in do 10 litrov vode*** na cikel.

Prihranite energijo #LikeABosch.

Na novi energijski nalepki za pralne stroje lahko najdete informacije o najučinkovitejšem programu ter njegovi porabi energije in vode, ki vam bodo pomagale pri odločitvi, kateri pralni stroji so najbolj učinkoviti na trgu. Z najboljšimi razredi energijske učinkovitosti A ali B naših novih pralnih strojev Bosch prihranite energijo v primerjavi z nižjimi razredi.

Bosch zmagovalec Trusted Brand 2021

V letošnji raziskavi o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand je v kategoriji gospodinjskih aparatov že tretje leto zapored zmagala blagovna znamka Bosch.

Revija Reader’s Digest in Mladinska knjiga sta letos že štirinajstič podelila priznanja Trusted Brand blagovnim znamkam in osebnostim, ki jim Slovenci najbolj zaupamo. Nagrado so podelili v 32-ih kategorijah. Raziskava, ki jo je izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana, je potekala med bralci revije Reader’s Digest Slovenija in na reprezentativnemu vzorcu celotne populacije v Sloveniji.