Kuhinja in mali gospodinjski aparati

Nutribullet in njegove najpomembnejše karakteristike

Če prisegate zgolj na najboljše male gospodinjske aparate, potem doma na kuhinjskem pultu zagotovo nimate povsem navadnega mešalnika oziroma blenderja. Velika verjetnost je, da pult krasi Nutribullet. Če pa omenjene naprave ne poznate, veliko zamujate.

V nadaljevanju vam bomo torej na kratko predstavili, kaj sploh je Nutribullet, kako deluje oziroma kaj vse vam omogoča. Odlična novica pa je ta, da takšno napravo za pripravo napitkov ter sladic lahko kupite tudi v naši spletni trgovini, poleg vseh ostalih mešalnikov.

Karakteristike Nutribulleta, ki že na začetku navdušita kupce

Verjetno tudi vi pred nakupom vsake naprave najprej nekoliko temeljiteje preverite tudi tehnične lastnosti. Ko boste to preverjali pri napravi, kot je Nutribullet, vas bodo tehnične lastnosti oziroma karakteristike močno navdušile.

Omenjena naprava omogoča posebno vrtinčasto delovanje in patentirana rezila za ekstrakcijo. Vključuje ciklonsko delovanje, ki sestavine lahko izjemno učinkovito zmelje že samo v pol minute. Motor je močan kar 600 W.

Nutribullet NB606DG

Nutribullet NB606DG

Majhna in kompaktna naprava

Nutribullet je majhen in izjemno kompakten gospodinjski aparat. Primeren je torej za prav vsak kuhinjski pult. Naprava je povsem varna, četudi jo uporabljajo najmlajši družinski člani. Za čiščenje je povsem preprosta, ne vključuje BPA nevarne plastike.

Njegove glavne funkcije so sekljanje, mletje in drobljenje. Enkratna naprava tudi za daleč najbolj zahtevnega uporabnika. Pomaga celo do boljšega spanca ali počitka. Preprečuje določene akutne bolečine, kot je na primer migrena. Z njim namreč lahko pripravite izjemno učinkovite in zdravilne napitke pa tudi sladice.

Ekstraktor super hrane

Nutribullet je naprava, ki je neredko poimenovana tudi kot ekstraktor super hrane. Ni niti mešalnik niti sokovnik. Lahko rečemo, da je povsem novo odkritje na področju znanosti v prehrani. Posledično vam lahko spremeni vaše življenje.

Omenjeni gospodinjski aparat vam omogoča, da lahko zaužijete prav vsa skrita hranila v hrani. Vemo, da se izjemno veliko pomembnih oziroma ključnih elementov v hrani ne zmore doseči s pomočjo iztiskanja soka, z mešanjem ali žvečenjem. Če torej želite zaužiti super hranila oziroma fitohranila v lupini, semenih, steblih hrane, je te treba povsem razgraditi. To pa seveda lahko dosežete z napravo, kot je Nutribullet.

Močan motor

Omenili smo, da Nutribullet vključuje izjemno močan motor. Ta izloči, zmelje v prah, razbije, zdrobi in iztisne prav vse, kar vam vaša hrana lahko sploh ponudi. Rezultat delovanja takšnega motorja pa je kremast, penast in izjemno krepčilen napitek za dnevno dozo najpomembnejših hranil.

Naprava torej povsem zdrobi in zmelje tudi zmrznjeno sadje, semena, oreške, in sicer v kremast in slasten napitek. Pri tem zdrobi celične stene v prah in na takšen način doseže prav vsa skrita hranila, ki jih naše telo lahko dejansko vsrka pa tudi uporabi.

Related Posts