Ledlenser

Vrhunske svetilke LEDLENSER – novo na Lepdom.si

ledlenser_lepdom.si

SVETILKE LEDLENSER

V naš asortiman izdelkov smo dodali novo kategorijo VRHUNSKIH SVETILK LEDLENSER

Nemška blagovna znamka Ledlenser je trg svetilk osvojila leta 2000. Pristop k integraciji LED tehnologije namesto žarnice kot svetlobnega vira je bil v tistem trenutku popolnoma vizionarski. Danes pa so po vsem svetu prodani miljoni svetilk “V8 Photon Pump” in predstavljajo novo obdobje prenosne svetlobe. Najboljši med njimi pa so nedvomno svetilke Ledlenser, kar je podkrepljeno z ogromnim številom nagrad, priznanj in pozitivnih ocen zadovolnjih uporabnikov.

O podjetju LEDLENSER

Ledlenser GmbH & Co. KG je nemško tehnološko podjetje, ki proizvaja prenosne izdelke za razsvetljavo (zlasti LED naglavne svetilke in ročne baterijske svetilke in kontrolne svetilke) in mobilne energetske rešitve s sedežem v nemškem Solingenu v severnem Porenju-Vestfaliji. Ustanovila sta ga Rainer in Harold Opolka, ki sta razvila prvo komercialno dostopno LED svetilko. 

V začetku leta 2019 je imelo podjetje približno 115 zaposlenih v Nemčiji in približno 800 v proizvodnem obratu na Kitajskem. Sedež podjetja in razvoj izdelkov je v Nemčiji, podjetje pa ima 100-odstotno lastniško proizvodno podružnico v Ljudski republiki Kitajski.

Ledlenser je vodilna blagovna znamka na področju:
– ročnih,
– naglavnih,
– delovnih,
– industrijskih svetilk.

NAGLAVNE SVETILKE LEDLENSER

Če se želite varno premikati v temi in potrebujete proste roke, potrebujete svetilko Ledlenser. Lahki modeli nudijo najvišje udobje uporabe, izjemno kakovost svetlobe, številne funkcije in jih je mogoče prilagoditi vašim osebnim potrebam.
Obstaja veliko razlogov, zakaj tudi ekstremni športniki cenijo naše luči in zakaj ponujajo prvovrstno funkcionalnost v industrijskem in obrtnem sektorju. Ne glede na to, kako težaven je izziv – najsvetlejša luč na vaši glavi bo prišla od vašega Ledlenserja.

ROČNE SVETILKE LEDLENSER

Ročne svetilke Ledlenser so predvsem primerne za ljudi, ki radi vzamejo stvari v svoje roke. Ker ne glede na to, ali gre za vsakodnevno uporabo, hobi ali težko delo, zagotavljajo tisto, kar obljubljajo: največjo svetlost in minimalno porabo energije. V številkah to pomeni do 3200 lumnov1 svetilnosti, 700 metrov1 razsvetljave in 40 ur življenjske dobe baterije. Izjemna zmogljivost, ki jo seveda združimo v večkrat nagrajeni dizajn. Ne samo, da bo svetila vaša svetilka – tudi vi. Zagrabite svojo svetilko.

INDUSTRIJSKE SVETILKE LEDLENSER

Ti Ledlenserji izstopajo zaradi rumenih in črnih ovojev – čebelje barve pa se zelo prilegajo pridnim in vztrajnim uporabnikom teh luči. Luči i-serije, razvite posebej za težka in zahtevna dela, so močni in funkcionalni spremljevalci. Imajo preprosto rokovanje, cena je impresivna, pri polnilnih modelih pa trajnost združujejo z močjo. Obstaja torej veliko razlogov, zakaj je ta serija prva izbira za nešteto trgovcev, električarjev in industrijskih delavcev.

AVTOMOBILSKE SVETILKE LEDLENSER

Poznate občutek, ko morate ponoči iz avtomobila, hočete nekaj poiskati pa nimate prave luči? Ledlenser Automotive je prava stvar za vas, saj je majhna, diskretna in ima presenetljivo svetilnost. Ker jo lahko polnite na 12V vtičnici za vžigalnik, je vedno prisotna in takoj pri roki.

LANTERNE LEDLENSER

Lanterne Ledlenser imajo svetleče LED diode, ki zagotavljajo, da lahko vidite tudi pri delu v temi. In to brez bleščanja zahvaljujoč edinstveni tehnologiji Micro Prism. Posebna struktura površine enakomerno porazdeli svetlobo, ne glede na to, ali jo obesite, odložite ali pritrdite na kovino z integriranim magnetom.

Zakaj izbrati svetilke LEDLENSER?

 

  • Vodilni svetovni proizvajalcev prenosnih svetilk
  • Patentiran napredni sistem ostrenja
  • Nemški inženiring in oblikovanje: lastni razvoj, proizvodnja in zagotavljanje kakovosti
  • 7-letna garancija (velja za večino izdelkov)
  • Več kot 200 nagrad za tehnologijo in izdelke

 

Svetilke Ledlenser so primerne za:
– dom,
– prosti čas in šport,
– gospodarstvo in storitve,
– industrijo.